Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Пташки» полетіли. Дніпро передав ЗСУ чергові дрони та інше необхідне обладнання

«Пташки» полетіли. Дніпро передав ЗСУ чергові дрони та інше необхідне обладнання

«Пташки» полетіли. Дніпро передав чергову партію дронів військовим. Сьогодні до першого механізованого батальйону третьої окремої штурмової бригади поїхали 3 квадрокоптери з тепловізором, 10 комплектів квадрокоптерів Mavic 3 Enterprise із додатковим комплектом акумуляторів для зарядження та 10 ноутбуків.

«Дніпро - це одне з найпотужніших міст, яке постійно передає різну допомогу військовим. Лише на закупівлю дронів за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова місто витратило близько 268 млн грн. Ми намагаємось якомога швидше закривати всі потреби наших хлопців», - зазначив заступник міського голови Дніпра Костянтин Цепенніков, який 20 липня є черговим по місту.

Те, що саме дрони в сучасній війні є дуже важливою річчю, постійно наголошують військові.

«Вони здатні зберегти життя нашим бійцям, дають можливість зекономити БК. Без дронів дуже важко сьогодні воювати. І також зазначу, що це розхідний матеріал, який дуже швидко закінчується. Якийсь можуть втратити при першому бойовому виході, а якийсь - прослужить нам тиждень або місяць. Тож я дуже вдячний рідному місту Дніпру за те, що підтримує нас, і зазначу, що це вже не перша допомога. Бо практично всі дрони, які нам надав Дніпро - вже майже втрачені, тож дуже добре, що місто постійно нам допомагає поповнювати запас дронів», - зазначив військовий першого механізованого батальйону третьої окремої штурмової бригади на позивний «Хвиля».






Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті