Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі фіксують зменшення порушень правил паркування

У Дніпрі фіксують зменшення порушень правил паркування

У Дніпрі за червень 2023 року було зафіксовано 19 078 порушень правил дорожнього руху щодо зупинки, стоянки транспортних засобів та паркування.

У порівнянні з травнем їхня кількість зменшилась на 1 670 (у травні – 20 748 штрафів).

«Це свідчить про ефективність роботи інспекторів з паркування. Водії стають більш відповідальними і з повагою ставляться до інших учасників дорожнього руху, пішоходів. Однак люди продовжують скаржитися на порушення правил паркування у дворах будинків. Інспектори виявляють залишені авто на пішохідних доріжках, тротуарах, клумбах, дитячих майданчиках, газонах. На порушників накладають адміністративні стягнення у вигляді штрафів. Повідомити про порушення правил паркувння можна на гарячу лінію інспекції: 068-578-04-37», — прокоментувала під час брифінгу 10 липня начальниця відділу організаційно-аналітичної роботи, інформаційних технологій та забезпечення діяльності інспекції з питань контролю за паркуванням міської ради Світлана Макарова.

Вона також додала: «За червень до бюджету міста від сплати штрафів за паркування надійшло 5 млн 27 тис. 293 грн».

За червень у місті за злісні порушення правил паркування на спеціальні майданчики було евакуйовано 573 транспортні засоби (у травні — 613).

«Також за минулий місяць наше підприємство опрацювало 57 звернень громадян щодо облаштування паркувальних майданчиків, перевірки законності ведення діяльності на майданчиках для паркування, демонтажу незаконно встановлених пристроїв. У ході опрацювання було виписано 22 приписи щодо усунення порушень та демонтовано 37 незаконно встановлених технічних пристроїв. Йдеться про різні обмежувачі руху, замки, стовпчики. Відновлено антипаркувальні стовпчики на трьох зупинкових комплексах по вул. Робочій, Набережній Перемоги та просп. Дмитра Яворницького», – зазначив заступник директора комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Віталій Шаповалов.

Повідомити про пошкоджену зупинку, яку необхідно відремонтувати, можна на Єдину гарячу лінію міської ради за телефонами: (056) 732-12-12, (095) 732-12-12, (096) 732-12-12, (073) 732-12-12.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті