Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Пастера встановлюють нову систему каналізації

У Дніпрі на Пастера встановлюють нову систему каналізації

До Штабу взаємодопомоги заявки надходять з багатьох приводів. Так, до телеграм-каналу Геннадія Корбана написали мешканці будинку на вулиці Пастера, 18. Люди тривалий час потерпали від підтоплень через аварійну каналізацію.

Зверталися всюди, і начебто проблема вирішувалась, але з часом поверталася знову. На цю заявку штаб оперативно відреагував та передав інформацію далі для реагування у відповідний департамент міста.

«Нашому будинку вже 65 років, та всі мережі відпрацювали свій ресурс, особливо дошкуляла нас каналізація, тому що вона вийшла зі строку роботи. І вона підмивала нам землю та стіни будинку. Тому ми зверталися до багатьох служб, але вже коли звернулися до мера міста Бориса Альбертовича та Геннадія Олеговича, тоді вже все запрацювало, приїхала бригада. Дуже оперативно і швидко хлопці зробили каналізацію», - розповів мешканець будинку Ярослав.

Переламана та згнила - саме так виглядала каналізаційна труба у дворі. Замість цього жахіття аварійники встановили пластикову трубу — надійнішу.

«За зверненням мешканців ми приїхали та обстежили. Труба знаходиться у аварійному стані, вона була переломлена, тому було прийняте рішення повністю її замінити. Це труба, яка відводить стоки від мешканців з усього під’їзду, вона проходить з будинку до колодязя», - зазначив Ростислав Шетік, майстер аварійної служби.

Війна триває, але міські служби працюють та роблять усе можливе, щоб у домівках дніпрян були комфортні умови для життя.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тарас  (15.05.23 08:45): Геннадия Олеговича в гетманы! Відповісти | З цитатою
123321  (15.05.23 07:08): Замена сраной трубы преподносится как полет в космос.
Ещё и корбана приплетают.
Благодетель прям.
Відповісти | З цитатою
Гость  (14.05.23 20:50): Слава Геннадию Олеговичу , защитнику и последней надежде для всех угнетенных и обездоленных!!!8959 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті