Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі видалили сухі дерева, які могли травмувати містян

У Дніпрі видалили сухі дерева, які могли травмувати містян

Видалити старий аварійний клен, якому більше 50 років – з таким проханням до КП «Міськзеленбуд» звернулись мешканці вулиці Дмитра Яворницького, 26. Жителі дуже переймались, аби це дерево нікому не зашкодило.

Як це було, дивіться у сюжеті «Дніпра Оперативного»:

За словами садівника КП «Міськзеленбуд» Андрія, коріння цього дерева почало руйнувати каналізацію та випирало на дорогу. Уже сьогодні його приберуть.

Загалом під час буревіїв та сильних поривів вітру у Дніпрі за останні роки майже не фіксують випадків падіння дерев - кажуть представники КП «Міськзеленбуд». Це стало можливим завдяки систематичній роботі, яку проводять працівники. Зокрема, підприємство швидко реагує на заявки мешканців щодо омолодження, обрізки та видалення дерев. Проте, кожен процес можна виконувати у певну пору року.

Звернутись до КП «Міськзеленбуд» щодо омолодження, обрізки чи видалення дерев можна на цілодобову Єдину гарячу лінію для звернень громадян за номерами: 056 732 12 12, 095 732 12 12, 096 732 12 12, 073 732 12 12.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (12.05.23 07:24): Много оварийных деревьев по городу необходимо убрать. Одно из таких деревьев находится между улицей Прогрессивная 8 и пятиэтажками. Очень высокие тополя представляют опасность для жителей этих домов. Уже падал тополь и повреждал ветвями стекла квартир. Пока обошлось без жертв. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті