Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині батько бив дочку і вдарив ножем хлопця, що заступився за неї

На Дніпропетровщині батько бив дочку і вдарив ножем хлопця, що заступився за неї

14-річний підліток заступився за дівчину, яку батько вдарив в живіт. У відповідь 36-річний чоловік напав на хлопця з ножем та поранив у ногу.

9 травня близько 17:50 на території стадіону навчального закладу у Кам’янському між підозрюваним та його неповнолітньою донькою виникла сварка, під час якої чоловік вдарив дівчину у живіт. Підліток спробував зупинити агресора - чоловік напав на нього з ножем та поранив у ногу. Хлопця доправили до лікарняного закладу. На даний час його здоров`ю та життю нічого не загрожує.

За скоєння хуліганських дій відносно неповнолітнього хлопця правоохоронці встановили 36-річного жителя іншої області. Чоловіка затримали.

Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Також за фактом побиття дівчини вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Gorod.dp.ua на Facebook.


а выглядит иначе  (11.05.23 14:15): Ромэо крутил с Джульеттой. Батяня Джульетты не планировал получить беременную дочь в 14 лет, из-за чего возник скандал. Ромэо решил помахать ногами на батяню Джульетты, из-за чего и получил ранение ноги.
Если Джульетта не расскажет как дело было и привлекут батю к ответственности, то сдать Джульетту в детский дом
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті