Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі працює цифровий хаб для переселенців з Луганщини: які послуги надають

В Дніпрі працює цифровий хаб для переселенців з Луганщини: які послуги надають

Двадцять людей за тиждень скористалися цифровим хабом, який відкрився в Сєвєродонецькому гуманітарному центрі для переселенців з Луганщини у Дніпрі. Тут є ноутбуки і доступ до інтернету.

Оксана Копцева з початку повномасштабного вторгнення переїхала з Сєвєродонецька до Дніпра. Багато речей з собою взяти не змогла, не брала й комп`ютер. Сюди приходить заради інтернету.

"Вже рази три зверталася, це дуже добре, що є таке місце, де можна в інтернеті попрацювати, з якимось документам, які мені необхідні по роботі", — говорить Оксана.

Петро Федін — житель Дніпропетровщини, вдома у чоловіка немає інтернету та комп'ютера, про хаб дізнався з оголошень.

"Хотів навчитися користуватися "Дією", що воно взагалі таке. Записали мене на навчання, коли група набереться буду відвідувати. Зараз цікавлюся побутовою допомогою", — розповідає Дмитро.

Цей проєкт фінансується Швейцарією і виконується Фондом Східна Європа у співпраці з Міністерством цифрової трансформації.

"Ми можемо проконсультувати щодо порталу "Дія", його можливостей. Ми знаємо, що багато вимушених переселенців не мають можливості користуватися гаджетами та потребують більше консультацій, щодо отримання послуг, тому наші спеціалісти будуть раді навчати наших мешканців цифровій грамотності незалежно від віку", —консультантка цифрового хабу говорить Юлія Тітова.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті