Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за час війни знайшли роботу 545 медиків-переселенців

На Дніпропетровщині за час війни знайшли роботу 545 медиків-переселенців

На Дніпропетровщині за час повномасштабної війни працевлаштували 545 медиків-переселенців. Фахівці приїхали до нашого регіону із зони активних бойових дій.

«Через бойові дії багато медпрацівників були змушені виїхати до більш безпечних регіонів. Вони залишили домівки, робочі місця. На Дніпропетровщині допомагаємо таким фахівцям працевлаштуватися. Нині в області понад півтисячі переселенців вже допомагають рятувати життя пацієнтів», – зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОВА Тетяна Квітницька.
Дніпропетровщина – серед лідерів України за кількістю працевлаштованих медичних працівників. Роботу знайшли 215 лікарів. А ще – 330 медсестер, фельдшерів, акушерів.

Загалом в Україні з початку повномасштабного вторгнення працевлаштувалися майже 4,5 тис медиків-переселенців.

Знайти потрібну вакансію можна на спеціальному порталі від Міністерства охорони здоров’я України. Там зібрані пропозиції з працевлаштування безпосередньо від медичних закладів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті