Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У лікарні Мечникова – небачений наплив пацієнтів

У лікарні Мечникова – небачений наплив пацієнтів

З раннього ранку та до ночі тисячі людей з Дніпра, нашої області та сусідніх регіонів їдуть та йдуть до цієї лікарні за допомогою.

Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова з початку Великої війни працює без пауз та вихідних у небаченому раніше режимі інтенсивності.

На лікарні Мечникова лежить величезне навантаження щодо надання медичної допомоги нашим захисникам. А також – тим жителям прифронтових міст та сіл, які щодня одержують поранення та травми від обстрілів ворога.

Але крім допомоги постраждалим від війни на лікарні лежить величезне навантаження. Сюди щодня їдуть і йдуть по допомогу сотні, тисячі нужденних.

Про будні лікарні Мечникова розповів заступник медичного директора лікарні Мечникова Олександр Толубаєв:

«Ми давно втратили підрахунок дням... і ночам.

Цілодобові надходження поранених, травмованих, військових і цивільних. Прийняти, обстежити, прооперувати, стабілізувати, підготувати до наступного етапу евакуації. Тисячі найважчих, десятки тисяч операцій, тонни перелитої крові. За всим цим важка праця всього колективу Лікарні Мечникова, від санітарочки до генерального директора. 

Тисячі цивільних осіб зі Сходу України, в тому числі тимчасово переміщених з окупованих територій і населених пунктів, наближених до зони бойових дій позбавлені можливості отримання медичної допомоги вдома, тому звертаються до Лікарні Мечникова - рано вранці машинами, мікроавтобусами приїздять до консультативної поліклініки із сусідніх областей Донецької, Луганської, Запорізької Херсонської та ін.

Невідкладна допомога всім, хто потребує, надається в приймальному відділенні. Пацієнти з інсультами, побутовими травмами, постраждалі внаслідок ДТП щодня надходять до Лікарні Мечникова у великій кількості. Режим роботи напружений, як ніколи.

Слова вдячності всім, хто допомагає медикам ліками, обладнанням, витратними матеріалами.

А є ще "помічники" у керівних кабінетах, які вважають, що покращують нашу роботу zoom-ами, порадами, зауваженнями про перевантаженість лікарні. Не треба, працюємо кожен на своєму місці , заради нашої Перемоги. 

Не час конфліктів, час єднання».

Фото зі сторінки Олександра Толубаєва.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті