Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чому у Чечелівському районі Дніпра досі блекаут

Чому у Чечелівському районі Дніпра досі блекаут

Чечелівський район Дніпра єдиний ще не оговтався від наслідків блекауту.

Після ракетної атаки 16 грудня на енергосистему України Дніпро пережив три аварійні відключення поспіль за один день, внаслідок некомпетентності працівників "Укренерго", повідомляє Департамент благоустрою та інфраструктури м. Дніпро.

Через це 17 грудня сталася серйозна аварія - згорів трансформатор на підстанції Південного машинобудівного заводу.

Довелося повністю замінити обладнання. ЦЕК, яка відповідає за обслуговування підстанції, із завданням не впоралася. Роботу довелося виконувати місту разом із ДТЕК. Міська влада провела наймовірно складну роботу і 19 грудня мешканці Чечелівського району отримали електропостачання та теплопостачання.

На жаль, вночі стався збій на трансформаторній підстанції. О 5 ранку комунальники провели часткову заміну обладнання і зараз тривають пуско-налагоджувальні роботи.

Після цього включення побутових споживачів до електроенергії та теплопостачання буде відновлено.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анатоль Єбобошко  (21.12.22 04:31): Якось дуже підозріло згорів той трансформатор: будинки у яких проживає керівництво ЮМЗа світилися так наче там свято марнотратства, у орендаторів на ЮМЗі електроенергія була, на территоріі колишнього завода ДМЗ теж усі орендатори працювали причому навіть ті продукцію яких ніяк не можна назвати критично необхідною. Виходить що для себе і своіх підприємств електроенергія знайшлася а для мешканців ні кіловатта, щоб хоть на пару годин із чотирьох діб увімкнути людям світло хоч щоби зарядити телефони? Потрібно повністью відсторонити геть усе ЮМЗівське керівництво від питання енергозабезпечення міста для того щоби запобігти будь яким спекуляціям у майбутньому бо наразі частина міста що енергозалежна від ЮМЗ постійно від них потерпає. Відповісти | З цитатою
артем  (20.12.22 20:21): Нет комментария))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті