Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
16:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині колишній зек кинув після ДТП викрадений ВАЗ та вкрав Опель

На Дніпропетровщині колишній зек кинув після ДТП викрадений ВАЗ та вкрав Опель

Поліцейські розшукали викрадені транспортні засоби та повернули власникам.

9 вересня вранці до поліції звернувся власник автомобіля "ВАЗ" та повідомив, що вночі зник його транспортний засіб, який стояв біля під’їзду по вулиці Електрометалургів в місті Нікополь. Поліцейські розшукали автівку в селищі Червоногригорівка. Як виявилось, автовикрадач потрапив на ній в ДТП і кинув транспорт. Потім, в цьому ж селищі, викрав автомобіль "Опель".

За камерами відеонагляду поліцейські встановили особу зловмисника - ним виявився 30-річний мешканець м. Марганець. Як з’ясувалося, підозрюваний раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

6 грудня, після проведення всіх експертиз, слідчим за погодженням з місцевою прокуратурою зловмиснику оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті