Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянин продав гуманітарку для ЗСУ на 2 млн грн

Дніпрянин продав гуманітарку для ЗСУ на 2 млн грн

На чоловіка чекає суд.

Дніпрянин отримав від керівника благодійного фонду на зберігання вантаж із гуманітарною допомогою – продуктами харчування та засобами особистої гігієни, ввезеними в Україну з країни Європейського Союзу для бійців Збройних Сил України. Згодом чоловік реалізував гуманітарну допомогу за гроші на території області. "Заробив" майже 2 млн грн.

Крім того, чоловік отримав печатку благодійної організації, за допомогою якої зробив підроблені документи для виїзду двох водіїв через державний кордон України з метою отримання та перевезення гуманітарних вантажів для потреб ЗСУ.

Наразі розслідування завершено. До суду направлено обвинувальний акт за фактом продажу товарів гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку, вчиненого у значному розмірі під час військового стану, незаконного переправлення осіб через державний кордон України, підробки та використання завідомо підроблених офіційних документів (ч. 3 ст. 201-2, ч.2 ст.332, ч. 1, 3, 4 ст.358 КК України).




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті