Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському п'яна лікарка напала на медиків швидкої допомоги

У Кам'янському п'яна лікарка напала на медиків швидкої допомоги
Лариса Біданцева поділилася фото нападників.

Днями близько опівночі в швидку допомогу надійшов виклик про те, що чоловік впав у під'їзді та травмував коліно.

Коли медики оперативно прибули на місце, п'яним чоловікові і жінці, що їх викликали, не сподобалося питання: «Чи є алергія на медикаменти». Жінка вчинила бійку. Нею виявилася колега медиків швидкої, лікар шкірно-венерологічного диспансеру міста Каменське Усачова Олеся.

Єдиний вихід у таких ситуаціях для бригади, викликати поліцію, скоріше покинути приміщення та тікати від таких «хворих». Але жінка застрибнула в ліфт і махала кулаками та ногами, куди дістане. В результаті: синці, у фельдшера струс головного мозку. Навіть водія побила.

Жінці цього не вистачило. На другий день, у такому ж п'яному стані, вона почала телефонувати на номер старшого оперативного лікаря, заважаючи працювати, і провокувала її на скандал, повідомляє завідувачка Кам'янської станції швидкої допомоги Лариса Биданцева.

Бригада медиків швидкої, яка була на цьому виклику, подала заяву до поліції.

Нічого не змінюється у нашому житті: як працівники швидкої допомоги були беззахисні, так і залишається. Чому не існують статті, які можуть захистити медика, чому поліція не може допомогти, коли до них звертаємось? Розуміємо, тому що такі гуманні Закони, — пише Лариса Биданцева.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Анатоль Єбобошко  (06.12.22 06:34): А вихід з цієї ситуаціі є, і певно що не один. Набирати у молодші фельдшери молодих та фізично міцних, КМСів та майстрів з силових видів спорту та з травматичною зброєю, іноді фізично міцний фельдшер конче потрібен і при штатній роботі бригади, особливо якщо пацієнт кремезий та маломобільний. Відповісти | З цитатою
Евгения  (03.12.22 16:10): Не знаю что именно там произошло но хочу заступиться за девушку. Она лечила меня и произвела крайне приятное впечатление. Взрослая, спокойная,вежливая,понимающая и врач толковый. Не верю что она напилась и с ума сошла. Больше склоняюсь к версии что скорая пи*дюлей не просто так отхватила.на личном опыте могу сказать что они оборзели вкрай, и это по всей стране так . Любители нахамить, выразить недовольство, вечно у них ничего с собой нет, помощи оказать не могут, от всего открещиваются, ничего не видят и не знают. У меня отец умер,потому что скорая отморозилась от симтом и дала ложную уверенность что все впорядке, а когда у мужа был приступ- сказали отправить его на огород, так что я и сама не против отпи*дить бы некоторых работников скорой. Статья сфабрикована слишком преувеличено. Никогда не поверю что одна девушка побьет бригаду. Там что рахиты работали? Бред Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
OlegM.A.N.  (02.12.22 20:13): Медики на лисапедике Відповісти | З цитатою
Каракал  (02.12.22 09:03): Как это нет законов???
Телесные повреждения!!!
Что-то тут не полностью написано,не весь рассказ!
Лица правда на фото не приятные,видно что нахамить могут!!!
Відповісти | З цитатою
Павел  (02.12.22 06:38): В этой истории явно что-то не договаривается. В общем как и многое у людей, работающих в этой сфере. Відповісти | З цитатою
мда...  (01.12.22 16:14): медики избили медиков и поэтому нужны законы, которые бы защитили медиков? это уже попахивает шизофренией. В данной ситуации скорее стоит говорить о законах, которые бы защитили ОТ медиков. Или вам в добавок к вашей круговой поруке, которая позволяет вам уходить от ответственности за отобранные жизни в результате неправильного лечения или халатности, нужно ещё и чтобы вас поставили законодательно над другими людьми? Чем вы лучше? Начать нужно с поголовного использования бодикамер, чтобы все ваши действия фиксировались Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1  (01.12.22 15:03): Быдло во всей красе. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті