Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укрпошта випустить нові марки до Дня захисників та захисниць України

Укрпошта випустить нові марки до Дня захисників та захисниць України
Нові марки від "Укрпошти" до Дня захисників та захисниць України / фото Укрпошта

"Укрпошта" випустить нові поштові марки "Слава Збройним Силам України!" до Дня захисників та захисниць України.

"Марковий аркуш "Слава Збройним Силам України!" складається з 6 поштових марок з ілюстраціями військовослужбовців, кожна з яких відображає окремий вид збройних сил та окремий рід українських військ. Крім марок, також буде випущено 6 конвертів з емблемами військ, 6 карток та конверт "Перший день". Тираж маркового аркуша – 1 мільйон примірників", - йдеться в повідомленні "Укрпошти".

Зазначається, що випуск марок благодійний: частина зібраних коштів буде спрямована на допомогу Збройним силам України.

Де можна купити поштові марки
Придбати поштовий випуск "Слава Збройним Силам України!" можна починаючи з 14 жовтня в міських відділеннях "Укрпошти" по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині "Укрпошти".

Крім того, новий поштовий випуск продаватиметься в офіційних онлайн-магазинах "Укрпошти" на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

Коли відбудення погашення
Зауважується, що погашення штемпелем "Перший день" відбудеться в Києві 14 жовтня. Спецпогашення "Слава ЗСУ!" проходитимуть 14-15 жовтня у всіх філіях "Укрпошти" (штемпелі тимчасово окупованих територій АР Крим, м. Севастополя та Херсонської області працюватимуть на київському головпоштамті).

"Автор випуску "Слава Збройним Силам України!" - український художник Антон Хрупін, відомий українцям за поштовим випуском "Вільні. Незламні. Непереможні", презентованим "Укрпоштою" до Дня незалежності України", - йдеться в повідомленні.

Марки "Укрпошти" та війна
12 квітня "Укрпошта" ввела в обіг поштову марку "Русскій воєнний корабль, іді ...! Героям слава!" накладом 1 млн штук. "Русскій воєнний корабль, іді ...!" - фраза, сказана українським захисником у відповідь на пропозицію російського військового корабля здатися під час атаки на острів Зміїний в перший день вторгнення Росії в Україну - 24 лютого.

У травні було випущено марку "Русскій воєнний корабль… Всьо!". За перший день продажу було реалізовано близько 800 тис. цих марок.

24 серпня державне підприємство "Укрпошта" випустило колекційну марку "Вільні, незламні, непереможні" з нагоди Дня Незалежності України.

1 вересня було презентовано першу благодійну марку "Укрпошти" - "Пес Патрон". Завдяки продажу марки "Пес Патрон" планується зібрати понад 1 млн євро на машину для розмінування, решта коштів піде на підтримку притулків для тварин.

Також з нагоди пошкодження Кримського мосту в "Укрпошті" анонсували випуск нової поштової марки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті