Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському хлопець-сирота обдурив чоловіка та виманив у нього майже 15 тис грн «на храм»

У Кам’янському хлопець-сирота обдурив чоловіка та виманив у нього майже 15 тис грн  «на храм»

У Кам’янському неповнолітній хлопець-сирота вирішив представитися священиком для того, аби виманити у парафіянина майже 15 тисяч гривень нібито на ремонт Свято-Миколаївського собору.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Хлопець сам був парафіянином храму. Він дізнався, що священик знаходиться у гарних відносинах з іншим парафіянином, який був фермером і мав непоганий заробіток.

Для того, аби виманити у чоловіка гроші, хлопець створив акаунт у Telegram від імені священика. Через нього він попросив у фермера 14 700 гривень. Фермер був впевнений, що спілкується зі справжнім священиком.

На суді хлопець розповів, що гроші витратив на себе, адже хотів відповідати матеріальному рівню своїх друзів. Вину він визнав повністю та домовився з потерпілим про повернення суми частинами.

Старша сестра підсудного має над ним опіку. Вона пояснила, що його в 7 років вилучили у батьків, він ріс у прийомній родині. Нині хлопець живе з нею. Вона зобов’язалася слідкувати за його поведінкою.

Зрештою, суд призначив винному 60 годин громадських робіт.

Gorod.dp.ua на Facebook.


727  (04.10.22 11:49): Парень-сирота.ничего что?рос,как будяк,рядом нет таких...положительных в белом,чтоб помогли понять и берега обозначить.чё истерите то?исправится.сразу-клеймо.фу. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (03.10.22 16:08): От мразота... что с такого вырастет Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті