Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро отримав черговий вантаж допомоги — понад 200 одиниць реабілітаційного обладнання

Дніпро отримав черговий вантаж допомоги  — понад 200 одиниць реабілітаційного обладнання

Одна з міських лікарень Дніпра отримала гуманітарний вантаж, який складається з більш ніж 200 одиниць технічних засобів для реабілітації хворих.

Вантаж лікарні передала військова частина А 4458, яка отримала його від норвезько-української спільноти.

«Вдячні норвезько-українській спільноті, військовій частині А 4458 за такий великий гуманітарний вантаж з різним найменуванням технічних засобів, реабілітаційного обладнання. Загалом понад 200 одиниць усього важливого отримали. Це і ходунки, інвалідні візки, милиці, біотуалети, підйомники для важкохворих тощо. Лікарня постійно потребує таких речей, зокрема й для хворих травматологічного профілю. Тож ще раз вдячні нашим бійцям, які не лише захищають, а й допомагають», — підкреслив лікар міської лікарні Ігор.

Зі свого боку командир військової частини А 4458, підполковник Олександр Буйволюк зазначив: «Вже давно співпрацюємо з норвезько-українською спільнотою, з її волонтерами, які усіляко нам допомагають ще від 2014-го року. Це черговий вантаж допомоги медичного напряму, він прибув з Норвегії. Звісно, військова частина такого приладдя не потребує, тому вирішили передати його за доцільністю, тобто лікарні для реабілітації пацієнтів».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті