Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відновлює роботу авіамодельний гурток

У Дніпрі відновлює роботу авіамодельний гурток

З вересня у Дніпрі відновить роботу авіамодельний гурток для дітей та дорослих. Відвідування клубу від 1 до 3 разів абсолютно безкоштовне. Зокрема, на таке дозвілля запрошуються дітки, що приїхали з інших областей.

Про це Відкритому розповів керівник гуртка «Аеромоделінг Дніпро» Віктор Олейников.

З 1️ вересня за підтримки Федерації авіамодельного спорту Дніпропетровської області у кожного є можливість безкоштовно відвідувати обладнаний всім необхідним авіамодельний гурток «Аеромоделінг Дніпро», що розташований за адресою: вул. Набережна Перемоги, 5 у відомому всім нам Палаці дітей та молоді.


«Діти зможуть ходити на аеро та авіа модельні гуртки: робити літаки, розбиратися з машинками, змагатися, знайомитися. Таке заняття може стати хобі або цілою професією. Можу сказати точно, що наразі це доречно. Наша задача показати дітям, з чого складаються літаки, автівки, як працювати з інструментами. Ми привчаємо дитину до порядку, дисципліни. Вчимо як працювати з матеріалами, станками. Якщо дитина вдома зможе полагодити табуретку – це вже буде результатом», – розповів керівник гуртка «Аеромоделінг Дніпро» Віктор Олейников.

Наступний етап для дітей – професійний спорт, виїзди на природу, запуск літаків у небо, змагання та призи. Величезним бонусом стане призове місце на змаганнях, адже його можна використати при вступі у ВУЗ.


Однак, чомусь аеромодельне направлення на Дніпропетровщині не популярне. За словами віце-президента Федераціїї авіамодельного спорту у дніпропетровській області – дітям більш цікаві ігри у планшетах та смартфонах, де не треба руками нічого майструвати. І це є проблемою. Тож, всіх бажаючих запрошують приєднатися до клубу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті