Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У підтримку ЗСУ 4 серпня стартує Ядерний аукціон цікавих речей

У підтримку ЗСУ 4 серпня стартує Ядерний аукціон цікавих речей

Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки проведе благодійний Ядерний аукціон цікавих речей з метою збору коштів на евакуатор для 45-ї артилерійської бригади Збройних Сил України.

Ядерний аукціон цікавих речей – це аукціон персональних лотів від працівників підприємства. Ні, вони не виставлять на аукціон ядерні матеріали чи радіоактивні відходи. Вони запропонують дійсно рідкісні речі, пов’язані із ядерною тематикою. Унікальні лоти, кожний з яких має свою історію, надали для підтримки ЗСУ працівники ДНТЦ ЯРБ. Це, зокрема, колекційні поштові марки, пляшка брюту, випущена до однієї пам’ятної дати, годинник, пам’ятна ручка, іменна пляшка Каліфорнійського вина, презентована посольством США в Україні, значки, тощо.

Ядерний аукціон цікавих речей – це історія про нашу Перемогу, яку ми усі щодня наближаємо. А надто ті з нас, хто наближає її на фронті. У зонах бойових зіткнень перебуває велика кількість пошкоджених вогнем ворога машин. Евакуатор для 45-ї артилерійської бригади ЗСУ потрібен, аби забирати автівки із червоної зони та доставляти їх у безпечні місця для ремонту і подальшого повернення на фронт. Вартість евакуатора становить 10 тисяч доларів.

На Ядерний аукціон цікавих речей також буде виставлено два лоти від підприємства - проведення повного радіаційного обстеження житла для переможця та безпосередня участь переможця лоту у одному із виїздів автомобіля радіаційної розвідки для проведення вимірювань за проєктом SURVEY (перед виїздом для переможця буде проведено прискорене навчання і інструктаж).

Усі лоти благодійного Ядерного аукціону цікавих речей можуть стати вашими, долучайтеся та запрошуйте до участі знайомих та друзів.

Старт 4 серпня, подробиці та умови участі тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті