Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

14-річний підліток пограбував 78-річного дідуся

14-річний підліток пограбував 78-річного дідуся

Підозрюваний викрав у дідуся гаманець з пенсією та втік.

Подія сталася 20 липня у парку біля залізничного вокзалу станції «Верхівцеве». По дорозі додому 78-річний чоловік присів перепочити на лавочці. В цей момент поруч проходив юнак, який побачив в кишені сорочці у чоловіка гаманець. Розуміючи, що старенький не зможе його наздогнати, хлопець швидко підбіг до потерпілого та вихопив у нього гаманець з грошима. Після вчинення злочину підліток гаманець викинув, а гроші витратив на особисті потреби.

Правоохоронці затримали підозрюваного. Ним виявився 14-річний житель м. Верхівцеве.

За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою хлопцю повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sopelman  (27.07.22 08:30): Вот вам и наглядный пример! Короче говоря - воспитывать детей нужно не в нацистском направлении, типа: хто не скаче тот москаль и бегать с факелами по проспектам городов, а заниматься просвещением молодого поколения с учетом общечеловеческой морали и нравственности.
А если хотите нацистов, воров, убийц - то будьте любезны стройте тюрьмы и готовьтесь раздувать штат блюстителей порядка.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті