Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МОН відзначило безпрецедентний захід для вчителів Дніпра

|«« «« »» »»|

У Дніпрі з ініціативи департаменту гуманітарної політики міської ради відбувся безпрецедентний за організацією та ґрунтовний за наповненням інноваційний методичний марафон «Шлях до педагогічної майстерності».

Захід організували і провели на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку «Освітня траєкторія»».

У марафоні взяли участь 4 327 педагогічних працівників усіх освітніх галузей із 154 закладів загальної середньої освіти міста.

До проведення заходу долучили також понад 1 000 досвідчених і професійних фахівців державних наукових установ, видавництв, організацій галузі культури та спорту, IT-компаній, юридичних установ, учителів і психологів закладів освіти тощо.

Окрім того, до підвищення професійної майстерності освітян долучилися також фахівці Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук, а також вищих навчальних закладів з різних міст України.

Педагоги активно опрацьовували нові знання, брали участь в освітніх онлайн-панелях, психологічних тренінгах, арттерапії, почули досвід компетентних колег, ділилися практиками та ідеями.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бывший ученик  (21.07.22 14:38): Если учитель не получил педагогическое образование, то никакие хайпмероприятия не помогут Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті