Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Україна вводить візи для росіян

Україна вводить візи для росіян
Фото: AP

З 1 липня громадяни Росії не зможуть в'їхати в Україну без віз. Рішення сьогодні має затвердити Кабмін.

Україна запроваджує візовий режим для громадян Росії, повідомив у п'ятницю, 17 червня, президент Володимир Зеленський, пише Корреспондент.net.

"У рамках протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету та територіальній цілісності нашої держави запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в'їзду російських громадян на територію України", - сказано в повідомленні.

За словами Зеленського, сьогодні Кабмін має скасувати постанову Про припинення дії Угоди між Урядом України та Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України та Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією.

Уряд України в п'ятницю, 17 червня, ухвалив рішення про припинення дії угоди з Росією про безвізовий режим. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

"Остаточно розриваємо зв'язки з Росією. Для протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності нашої держави уряд на виконання доручення президента України щойно ухвалив рішення про припинення дії угоди з РФ про безвізовий режим", – написав він.

Прем'єр уточнив, що росіяни не зможуть потрапити в Україну без отримання візи з 1 липня.

Нагадаємо, Україна розірвала дипломатичні відносини з РФ одразу після повномасштабного вторгнення російських військ 24 лютого.

Наприкінці травня Зеленський підтримав петицію щодо запровадження візового режиму з країною-агресором Росією.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті