Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мер Дніпра розповів про життя міста на 57 день війни

Мер Дніпра розповів про життя міста на 57 день війни

Мер Дніпра Борис Філатов підбив підсумки 20-ї позачергової сесії міськради та розповів, як живе місто.

«Депутати, міська рада – усі на місці, усі працюють на благо територіальної громади – як єдине ціле і незалежно від партійної приналежності», – наголосив Філатов під час брифінгу 21 квітня.
Знаковим рішенням ранкового засідання він назвав перейменування більше ніж 30 вулиць, назви яких були пов’язані з країною-окупантом.

Крім цього, Філатов зазначив, що депутати Дніпра проголосували за підтримку звернення Верховної Ради до іноземних парламентів і міжнародних організацій про визнання дій рф геноцидом Українського народу.

Водночас, коментуючи перебіг евакуації, мер зауважив, що кількість людей, які їдуть через Дніпро, протягом останніх півтора тижня становить близько 200–250 осіб щодня. Нині виїжджають переважно зі Слов'янська, Лисичанська, Покровська. Сьогодні ввечері з залізничного вокзалу Дніпра вирушить один евакуаційний поїзд – на Чоп.

Філатов також повідомив, що комунальні служби міста працюють у звичайному режимі. Є достатні запаси всіх необхідних реагентів. Мер подякував комунальникам, лікарям, медперсоналу та волонтерам, які залишаються в місті та продовжують працювати.

Своєю чергою КП «Зеленбуд» продовжує весняний догляд за деревами, а «Міськсвітло» замінює натрієві лампи вуличного освітлення на LED-світильники.

КП «УРЕА» чистить і промиває дощоприймачі та колектори. Наразі також завершується заміна частини старого зливового колектора на Набережній Заводській. Це дозволить прибрати калюжі у районі вулиці Павлова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті