Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі борються з наслідками негоди та просять водіїв не паркуватися на узбіччях

У Дніпрі борються з наслідками негоди та просять водіїв не паркуватися на узбіччях

Для ліквідації наслідків снігопаду 28 грудня станом на 07:00 у Дніпрі задіяли 70 од. посипальної техніки, 10 навантажувачів, 23 од. снігоочисної техніки, 17 од. мінітехніки, 7 самоскидів та 16 бригад дорожніх робітників.

Для посипання використовується комбінована суміш (відсів + сіль) для кращого зчеплення з дорожнім покриттям. Використано 30 тонн солі, 300 тонн комбінованої та 132 тонни піскосоляної суміші.

Роботи тривають. Вони різняться за ступенем важливості та черговості виконання. Увага насамперед – особливо небезпечним ділянкам (очищення доріг та оброблення протиожеледними матеріалами): мости, шляхопроводи, підйоми та спуски доріг (Південний міст, Центральний міст, Амурський міст, Кайдацький міст, Усть-Самарський міст, Самарський міст, шляхопровід Київський); вулиці (Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, Робоча); проспекти (Дмитра Яворницького, Олександра Поля, Слобожанський, Івана Мазепи). Комунальники працюють згідно зі заздалегідь розробленими маршрутами снігоочищення – з чітким закріпленням за кожним достатньої кількості спецтехніки та планом дій.

Начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Світлана Літвінова закликає водіїв не паркуватися на узбіччях доріг, щоб спецтехніка могла проїхати.

«Якщо ви бачите колону спецтехніки, яка чистить дорогу, від’їжджайте вбік, щоб вона могла проїхати. Нам дуже важливо дотримуватися швидкісного режиму. Машини чистять дороги на певній швидкості, їм не можна зупинятися», – додала Світлана Літвінова.
Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (28.12.21 15:29): Аж ничегошеньки не меняется каждый год. Город тупо нечищен и стоит весь!
В этом конечно и не малая «заслуга» даунов водителей. Но комунальщиков тупо нет в городе! Дороги не проездные. Про тротуары промолчу. Видел только трамвай снегоуборочный. Тот исправно чистит рельсы, не мотря что тому трамвайчику как филатову и лысенко вместе взятым.
Відповісти | З цитатою
3333333  (28.12.21 09:47): А кто платить за парковку будет ? Відповісти | З цитатою
НАРОД.  (28.12.21 09:22): Детям радость а в городе по очистке полный пипец. Відповісти | З цитатою
из Днепропетровска  (28.12.21 09:14): И да, в полвосьмого Новый мост не чищен, Набережная Победы и Космическая тоже не чищены. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
из Днепропетровска  (28.12.21 09:13): Выпало 5 см снега, а у коммунальщиков уже "последствия непогоды", что же будет к вечеру, когда обещают еще 15 см снега. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті