Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Слобожанський «Прометей» перемогою закінчив груповий етап Ліги чемпіонів з баскетболу: що чекає на команду далі

Слобожанський «Прометей» перемогою закінчив груповий етап Ліги чемпіонів з баскетболу: що чекає на команду далі
Фото: СК Прометей.

Український "Прометей" в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів з баскетболу на виїзді обіграв німецький "Різен Людвігсбург" - команду, що достроково стала переможцем групи українців.

Цей матч особливого турнірного значення не мав для обох клубів: "Прометей" точно гарантував собі третє місце і вихід у плей-ін, а "Різен Людвігсбург" - перше місце та вихід в 1/8 фіналу. Однак саме німці нанесли "Прометею" найбільшої поразки в турнірі - у першому колі розбили українців 86:64.

І перша чверть матчу в Німеччині стала продовженням того поєдинку - 20:12 на користь господарів. Утім, ще до великої перерви "Прометей" зміг скоротити відставання до "-3".

А вирішальною у матчі стала третя чверть, навіть її старт під час якого українці зробили ривок 21:5, перевернувши хід матчу. Загалом цю 10-хвилинку "Прометей" виграв з різницею "+17".

Утім, старт четвертої чверті видався кардинально протилежним - ривок 11:0 від німців, різниця скорочена до "+3" на користь українців. Та в цей момент "Прометей" набрав кілька очок підряд, відновивши перевагу і довів матч до перемоги - 71:60.

Найрезультативнішим гравцем у складі "Прометея" став Кріс Доу - 17 очок + 8 підбирань + 6 асистів.

Ліга чемпіонів. Група А. Шостий тур

Різен Людвігсбург" (Німеччина) - "Прометей" (Україна) 60:71 (20:12, 14:19, 11:28, 15:12)

Ліга чемпіонів. Група А. Турнірна таблиця

"Різен Людвігсбург" (Німеччина) - 10 очок (6 матчів), +44
"Тенеріфе" (Іспанія) - 10 очок (6), +26
"Прометей" (Україна) - 9 очок (6), +25
"Динамо Сассарі" (Італія) - 7 очок (6), -95

Що очікує далі на "Прометей"

Українська команда вийшла в раунд плей-ін, де зіграє проти "Хапоеля" (Ізраїль) або "Каршіяки" (Туреччина). Це буде раунд до двох перемог - тобто може бути або два, або три матчі. Суперник "Прометея" матиме перевагу свого майданчика: у випадку необхідності, третій матч буде проведено там.

Попередній календар раунду плей-ін: перший матч - 4-5 січня, другий матч - 11-12 січня, третій матч (за потреби) - 18-19 січня.

Якщо "Прометей" здолає плей-ін Ліги чемпіонів, то вийде в 1/8 фіналу - це ще один груповий етап. Українці (за умови виходу) потраплять в групу K - точно гратимуть проти іспанської "Унікахи".

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті