Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Неповнолітні порушують закон

Неповнолітні  порушують закон

Неповнолітні порушують закон та порядок, а батьки не слідкують за дозвіллям власних дітей.

14 листопада, близько 4 години ночі, на Набережній Перемоги патрульні помітили хлопця, який йшов та вживав алкогольний напій. Під час спілкування з інспекторами 17-річний мешканець міста дістав із кишені невідомий пакунок і швидко поклав його під пояс.

Патрульні запідозрили, що в пакунку можуть бути наркотичні речовини, тож викликали слідчо-оперативну групу та батька неповнолітнього. Слідчі в присутності свідків вилучили у хлопця три сліп-пакети з речовиною, схожою на наркотичну. Його разом із батьком доставили до відділку поліції.

Того ж дня, спецлнії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що в одному з дворів на проспекті Поля неповнолітні на дитячому майданчику вживають алкогольні напої, та коли заявник зробив їм зауваження один із підлітків дістав предмет, схожий на пістолет і став погрожувати фізичною розправою.

Патрульні прибули на місце події. Там перебували троє хлопців — 16-ти, 15 та 18-ти років. Заявник вказав на 15-річного підлітка, що погрожував йому зброєю. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу та матір неповнолітнього. Усіх доставили до відділку поліції для з'ясування усіх обставин.

Ще двох неповнолітніх, хлопців 16-ти та 15-ти років, виявили патрульні о 2-ї годині ночі 13 листопада. Спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що невідомі діти розбили вітрину тютюнового кіоску на проспекті Івана Мазепи і щось звідти забрали. Патрульний екіпаж отримав прикмети неповнолітніх. Їх виявили на вулиці Мічуріна та попросили показати вміст кишень та наплічників. Всередині були чотири пачки цигарок. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, повідомили співробітників ювенальної превенції та педагогів одного з профтехучилищ, в якому навчаються підлітки.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


39  (17.11.21 14:08): А всё потому что малолеткам рассказывают в телеге какие закладка и прочее "курьерство" лёгкие деньги, а вот чем приходится за это платить - чот не рассказывают Відповісти | З цитатою
пешеход  (17.11.21 13:02): Написано что 21 комментарий, а по факту и 10 нет.
Вот модеры стараются то ))
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
занятно  (17.11.21 11:37): "несовершеннолетние на детской площадке пьют алкогольные напитки, и когда заявитель сделал им замечания, один из подростков достал пистолет и стал угрожать физической расправой." - интересно, часто ли подобное происходило в СССР (особенно в 60-70-е)? Мне вот сложно подобную дикость представить даже в те времена. Но я по ночам по улицам особо не бродил, может, там совсем другая жизнь была со своими законами... Відповісти | З цитатою
7878  (17.11.21 11:31): Недоросль и так не отягощена интеллектом и воспитанием, и глядя на тот зверинец который происходит в стране они понимают, что почему одним (чиновникам и прочей звездобратии) можно класть на закон, а им нельзя.
Ну и родители конечно же хрен положили на детенышей.
Відповісти | З цитатою
Куся  (17.11.21 09:45): Дeтки блин,в тюрьму сильно хочется.Свобода надоела. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті