Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі закрили 8 нелегальних гральних закладів

У Дніпрі закрили 8 нелегальних гральних закладів

На Дніпропетровщині поліцейські слідчого управління припинили роботу нелегальних гральних закладів. У місцях незаконного проведення азартних ігор провели 18 обшуків та вилучили комп’ютерне обладнання.

Слідчі заходи відбулися 21 жовтня у містах Дніпро та Кам’янське за участі поліцейських слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області за силової підтримки полку поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом обласної прокуратури. Попри заборони правоохоронці виявили працюючими 11 гральних залів у місті Кам’янське та ще 8 – у Дніпрі. Загалом за результатами обшуків у підпільних казино вилучено майже 200 системних блоків, монітори, комп’ютерне обладнання, гральні автомати та гроші. Також на місці перебували працівники клубів та гравці.

Все вилучене слідчі направили на проведення експертизи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей). Зараз поліцейські встановлюють організаторів незаконного бізнесу. Їм загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кушнир толик  (22.10.21 16:52): А к вечеру опять открыли? Відповісти | З цитатою
Вот еще один  (22.10.21 14:38): На пр. Поля 2А, рядом с входом в магазин MOROZ дверь оббита оцинковкой , над ней висят 2 камеры и установлен домофон Відповісти | З цитатою
727  (22.10.21 12:45): Вау.аж 8!лучше б тихо закрыли. Відповісти | З цитатою
Вася  (22.10.21 12:44): Бог велел делиться Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті