Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Під час відпрацювання студентських гуртожитків у Дніпрі поліцейські виявили двох іноземців-нелегалів

Під час відпрацювання студентських гуртожитків у Дніпрі поліцейські виявили двох іноземців-нелегалів

28-річний громадянин Республіки Конго та 25-річний громадянин Республіки Ангола перебували на території нашої держави з порушенням міграційного законодавства.

6 вересня відбулося спільне відпрацювання студентських гуртожитків вищих навчальних закладів за участі працівників управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно з працівниками карного розшуку, превентивної діяльності, патрульної поліції та ГУ ДМС України в Дніпропетровській області.

Як встановили поліцейські, понад рік тому у чоловіків закінчився термін, коли вони на законних підставах могли перебувати в України. Проте іноземці не виїхали на батьківщину, а почали переховуватись від правоохоронних органів.

Поліцейські міграційної поліції направили подання до міграційної служби, за результатом якого було складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Прийнято рішення про примусове повернення іноземців за межі України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті