Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
20:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі співробітники ДСНС ліквідують підтоплення

У Дніпрі співробітники ДСНС ліквідують підтоплення

Сьогодні надзвичайники міста Дніпро залучалися, до надання допомоги населенню, адже після значних опадів затопило подвір’я приватних будинків.

Тож, в Амур-Нижньодніпровський районі через засміченості русла р. Гнила Киш та мережі водовідведення сталося підтоплення 23 приватних домогосподарств на 9 вулицях. Загальна площа підтоплених домогосподарств орієнтовно 3000 м2, рівень води місцями до 30 см. Від ДСНС Дніпро залучено 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу.

В Центральному районі внаслідок сильних опадів у вигляді дощу піднявся рівень води в озері парку ім. “Л. Глоби”, що призвело до підтоплення території парку. Залучено 2 одиниці техніки та 5чоловік особового складу.

В Індустріальному районі сталося підтоплення проїзної частини на площі орієнтовно 1000 м2 по проспекту Миру, рівень води орієнтовно 30 см.

Від ГУ ДСНС у області залучено 1 одиницю техніки та 5чол. особового складу.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Саша  (03.06.21 13:28): В парке глобы уже якобы ликвидировали подтопления когда у очки плавали на проспекте. И что опять подтопление. Да отмыли денег а воз и ныне там. Что происходит в городе. Коммунальные службы вообще не работают. Интересно а начальство на Мальдивы летает и ещё куда по круче а вы днепряне учитесь плавать. Да Борис альбертович насмешил горожан. Главное материальную помощь раздал. Відповісти | З цитатою
местный  (03.06.21 13:19): А не комунальщики должны это делать?
Не дай Бог пожар, дворники с метлами побегут его тушить? Машина то занята...
Цензурных слов нет чтобы описать "работу" мэрской банды и комунальщиков ((
Відповісти | З цитатою
Домовенок Кузя  (03.06.21 09:21): "В Индустриальном районе произошло подтопление проезжей части на площади ориентировочно 1000 м2 по проспекту Мира, уровень воды ориентировочно 30 см." А 18я в парке чИкалова ссаки центроыіе качает. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті