Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

27 артснарядів знайшли на Дніпропетровщині

27 артснарядів знайшли на Дніпропетровщині

19-го травня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області двічі залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів.

Так, під час прогулянки лісосмугою неподалік села Заріччя Верхньодніпровського району, чоловік знайшов застарілий артилерійський снаряд калібру 152 мм.

Цього ж дня, під час проведення пошукових робіт в балці за межами села Тарасівка Софіївського району, громадською історико-пошуковою організацією «Іскрівка» виявлено застарілі артилерійські снаряди калібру 76 мм у кількості 26 одиниць.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знешкоджено шляхом контрольованого підриву.

Територію за обома адресами ретельно обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті