Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі працює хореографічна студія, наймолодшій учасниці якої — 65 років. А найстаршій — 82

У Дніпрі працює хореографічна студія, наймолодшій учасниці якої — 65 років. А найстаршій — 82

Танцюють разом п'ять років учасниці хореографічного колективу “Веселка”. Наймолодшій 65 років, найстаршій – 82. Зараз в колективі 15 учасниць. Перш за все, це клуб для спілкування, але намагаються ставити перед собою серйозні творчі завдання, розповідає керівниця Олена Фоменко.

Керівниця хореографічного колективу “Веселка” Олена Фоменко танцює із дитинства. 17 років займалася балетом, розповідає, не одразу обрала хореографію.

«Зібралась група таких однодумців, яким було нудно сидіти вдома. І ми вирішили, що нам хочеться щось робити. Спочатку ми й співали, і вірші читали, і танцювали, але зараз, після карантину, вийшло так, що збереглася лише наша група, хоча цим колективом ми близько п'яти років», – каже вона.
Наталія Кольченко в колективі з самого початку. Розповідає, що в танцях надихає музика, костюми. Жінка каже: завжди знайде час для репетиції.

«Ми встигаємо все: і няньчити онуків, і пекти щось, і танцювати. Ми із розумінням ставимося до того, що у когось можуть бути сімейні обставини, але бажання танцювати перевищує все», – сказала учасниця колективу.
Катерина Дружко долучилась до колективу місяць тому, зараз вивчає нові танці. Розповідає, що до початку пандемії ходила в інші колективи, але зараз вони всі зачинені, тому прийшла до “Веснянки”.

«Вибачте, вже не за горами і 70. Та під час локдауну фігура змінилася, зараз вже трішки повернула в меншу сторону вагу. Це і спілкування із людьми, і новий колектив», – каже жінка.
Заняття безкоштовні та проходять у Будинку мистецтв щочетверга та щопонеділка о 9-ій годині.


Gorod.dp.ua на Facebook.


просто я  (06.03.21 17:13): ох, красотки! так держать :). бывают же позитивные новости. Відповісти | З цитатою
Ото так  (06.03.21 00:28): МОЛОДЦЫ
И не ноют, что жизнь в Украине плохая и т.д.
Відповісти | З цитатою
к  (05.03.21 16:32): умнички! здоровья вам Відповісти | З цитатою
мур  (05.03.21 15:16): Молодцы, девчонки! С наступающим праздником! Радуйте нас и радуйтесь сами! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті