Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські податківці викрили підприємця, що не заплатив 9,3 млн грн податків

Дніпровські податківці викрили підприємця, що не заплатив 9,3 млн грн податків

Викрито схему ухилення від сплати податків фізичною особою у сумі 9,3 млн грн.

Податківцями спільно з ГУ ДФС у Дніпропетровській області в рамках досудового розслідування по кримінальному провадженню були встановлені факти проведення фізичною особою – підприємцем фінансових операцій з отримання на власні рахунки та платіжні картки понад 25 млн грн від низки підприємств з наявними ознаками «фіктивності», які в подальшому були переведені у готівку через банкомати та касові відділення банківських установ.

Встановлено, що зазначена фізична особа – громадянин України разом із здійсненням підприємницької діяльності відкрив на своє ім’я карткові рахунки, на які протягом 2017 – 2018 років зараховувались значні суми грошових коштів, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом. У звітності про підприємницьку діяльність ці операції не відображались та суми до податкових декларацій про майновий стан і доходи не включались.

Таким чином, фізичною особою – платником податків за результатом участі у фінансових операціях ймовірно не задекларовано та не сплачено податків і зборів у сумі 9,3 млн гривень.

За матеріалами аналітичного дослідження слідчим управлінням ГУ ДФС у Дніпропетровській області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Земляная Жаба  (19.02.21 20:01): И что ему будет? Штраф? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ооо  (19.02.21 13:57): И кто же этот предприниматель? Даже фамилию не указали. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті