Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вулиця Короленка отримала номінацію в конкурсі світлового дизайну

Вулиця Короленка отримала номінацію в конкурсі світлового дизайну

Проєкт отримав міжнародну нагороду LIT Design Awards у категорії "пейзажне освітлення".

Освітленням вулиці Короленка займалась дніпровська компанія Expolight. Ми вже писали про інші проєкти, які робили в Expolight, а також про правила життя її працівників.

Також до списку переможців потрапили: Музей у Чанде і міст Хебей Янча у Пекіні (Китай), площа Wessels в Осло (Норвегія), парк Острів Іммануїла Канта у Калінінграді (РФ).

Мета міжнародного конкурсу Lighting Design Awards – відкрити світу талановитих світлодизайнерів та промислових дизайнерів освітлювального обладнання з різних країн. Його організатор – міжнародна незалежна організація Фармані Груп (штаб-квартира в Лос-Анджелесі). Проводять конкурс з 2017 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Город-пробка  (08.02.21 13:53): Сделав пешеходкой ул.Короленко и пров.Яворницокго возле Шевченко, город получил реальные пробки.Многие улицы (Фучика, Красная, Московская, Ворошилова, Куйбышева,Урицкого,) стали непроездными. Почему ВОПЕРВЫХ не отремонтируют подьем на КарлаМаркска, уже похожий на Ралли ПарижДакар.Все в ямах. Позор в центре. Оценка Неуд!!! Відповісти | З цитатою
Пешеход  (08.02.21 11:32): Верните проезжую часть, весь город в пробках, центр мягко говоря в одном месте, утром и вечером. Люди едут домой с работы или на работу. Центр города должен быть разгружен, а не наоборот Відповісти | З цитатою
..  (08.02.21 11:22): Фото неинформативное. Мимо проезжаю днем обычно...ну так Катеринославский Яворницкого Короленко однотипные.
Жаль только центр и Победу мостят а в остальной части города...мрак
Відповісти | З цитатою
Швед  (08.02.21 11:07): Здорово сделали улицу! Спасибо МЭРУ! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті