Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
18:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі повернули у власність громади виробничу базу вартістю понад 70 млн грн

У Дніпрі повернули у власність громади виробничу базу вартістю понад 70 млн грн

Господарським судом Запорізької області задоволено позов Дніпропетровської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Дніпропетровської обласної ради до приватного нотаріуса та двох підприємств щодо скасування рішення про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно вартістю понад 70 млн грн, яке належить територіальним громадам.

Встановлено, що спірне нерухоме майно – виробнича база площею понад 8900 кв.м. у місті Дніпрі – перебувало у господарському віданні комунального підприємства Дніпропетровської обласної ради, однак у 2017 році незаконно перейшло у власність товариства з обмеженою відповідальністю.

Так, вказані будівлі та споруди з 2003 року начебто належали приватному підприємству, при цьому, згідно інформації КП «Дніпровське міське бюро технічної інвентаризації» Дніпровської міської ради реєстрація права власності на об’єкти за ним не проводилась.

У подальшому підприємство було визнано банкрутом, а нерухоме майно безпідставно включено до ліквідаційної маси та продано на відкритих торгах товариству з обмеженою відповідальністю.

За втручання прокуратури протокол про проведення відкритих торгів та договір купівлі-продажу визнано недійсними, скасовано рішення приватного нотаріуса про державну реєстрацію права приватної власності ТОВ на будівлі та споруди, які належать територіальним громадам.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sergasius  (26.01.21 16:19): Государство продало - государство и отобрало...инвестируем дальше Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті