Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За 10 месяцев водители совершили 11 ДТП на переездах Приднепровской железной дороги

За 10 месяцев водители совершили 11 ДТП на переездах Приднепровской железной дороги
Фото: Информатор
У січні—жовтні водії автотранспорту скоїли 11 ДТП на переїздах і коліях Придніпровської залізниці 13 листопада 2020, 17:14 За 10 місяців 2020 р. на переїздах і коліях регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» було зафіксовано 11 дорожньо-транспортних пригод за участю автотранспорту, три людини загинули, ще вісім отримали травми. Порівняно з аналогічним періодом 2019 р. кількість дорожньо-транспортних пригод зросла на 83 % (торік сталося шість випадків), кількість постраждалих — ще значніше (за минулий рік одна людина загинула та одна травмована). Усі цьогорічні ДТП сталися з вини водіїв автотранспорту, що знехтували Правилами дорожнього руху під час перетину залізничних колій й наразили себе на небезпеку. Востаннє — 9 листопада, коли на 191 км перегону Самарівка—Нижньодніпровськ-Вузол легковик ВАЗ-21099, яким керував нетверезий водій, зніс огороджувальні стовпчики залізничного переїзду і врізався в опору освітлювальної мережі. Легковий автомобіль не підлягає відновленню, 23-річний винуватець ДТП у вкрай тяжкому стані доправлений до реанімаційного відділення однієї з лікарень м. Дніпро. Регіональна філія «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця» закликає водіїв автотранспорту неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху під час перетину залізничних колій. Це унеможливить пошкодження чи руйнування залізничної інфраструктури й особистого майна громадян, убереже учасників руху від більш трагічних наслідків — втрати здоров’я або життя.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті