Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
00:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аграрії Дніпропетровщини вже зібрали понад 133 тис тонн пізніх зернових

Аграрії Дніпропетровщини вже зібрали понад 133 тис тонн пізніх зернових

Аграрії Дніпропетровщини збирають пізні зернові. Вже отримали понад 133 тис тонн проса, гречки, сорго та кукурудзи. Про це повідомив директор департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Петро Лашин.

«В області тривають жнива. Цьогоріч погода сприяла доброму врожаю ранніх зернових – аграрії регіону зібрали близько 3 млн тонн зерна. А от з пізніми культурами ситуація дещо інша. Через сильну посуху їх врожайність нижча, ніж минулоріч», – розповів Петро Лашин.

Аграрії зібрали 125 тис тонн кукурудзи на зерно, виконали 22% запланованих робіт. Проса отримали 8 тис тонн – зробили понад 30% запланованого. Завершили роботи на полях із гречкою, зібрали 0,6 тис тонн цієї культури. Тільки-но почали збирати сорго.

Працюють і на полях з технічними культурами. Соняшника зібрали 476 тис тонн, сої – 2,3 тис тонн. Виконали близько половини робіт.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (30.09.20 04:42): Откуда вы знаете,сколько фермеры-частники собрали зерна? И каким боком к этому зерну государство? Скоро цены в магазинах поднимут на крупы.. Відповісти | З цитатою
Сидорова коза  (29.09.20 19:07): Не сколько собрали,- сколько солярки поразливали.. и не переварить.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті