Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області зареєстровано летальний випадок ботулізму

У Дніпропетровській області зареєстровано летальний випадок ботулізму

З початку року у Дніпропетровській області зареєстровано 3 випадки ботулізму, в тому числі 1 – летальний.

Випадки пов’язані із вживанням риби: у 2-х випадках – виготовленої у домашніх умовах, у 1-му випадку – невідомого походження.

05.07.2020 після вживання риби невідомого походження помер чоловік 1976 року народження (43 роки), мешканець міста П’ятихатки.

Зі слів дружини чоловік вживав рибу невідомого походження 02.07.2020, погіршення стану здоров’я відчув 03.07.2020 в обід (погіршення зору та блювота).

За медичною допомогою звернувся лише 04.07.2020, коли з’явились судоми та загальне погіршення стану (порушення зору, слабкість, головний біль, біль в м’язах ніг, неможливість спілкування). У тяжкому стані швидкою медичною допомогою був доставлений до КП «П’ятихатська центральна районна лікарня», де відразу була введена протиботулінічна сироватка, проте врятувати життя хворого, на жаль, не вдалося.

Держпродспоживслужба вкотре нагадує про небезпеку вживання непатраної риби, особливо виготовленої у домашніх умовах та придбаної на стихійних ринках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ernst  (07.07.20 19:29): "Муж съел рыбу неизвестного происхождения". Рыбы (лат. Pisces) — парафилетическая группа (по современной кладистической классификации) водных позвоночных животных. Мужчину жалко. Неужели запах, наличие личинок или червей, или сама консистенция рыбы его не смутила? Да, а автору статьи "неизвестного происхождения" учить матчасть. Відповісти | З цитатою
санитар  (07.07.20 14:11): Вместо российских пропагандистких каналов читайте книжки и не жрите все, что видите и будете здоровы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ёрш  (07.07.20 14:06): Рыбу надо с пивом ! Тогда ничего не будет ! Відповісти | З цитатою
1  (07.07.20 13:41): Грибники, рыбаки(такие) и мотоциклисты- что, казалось бы, общего? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті