Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі поліцейські викрили два борделі, оборудки яких складали понад мільйон гривень щомісячно

У Кривому Розі поліцейські викрили два борделі, оборудки яких складали понад мільйон гривень щомісячно

Правоохоронці встановили, що злочинна група протягом року на території топлес клубів у м. Кривий Ріг, організувала місця розпусти де за додаткову плату пропонували клієнтам отримати послуги інтимного характеру.

Злочинну діяльність задокументували співробітники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області спільно зі слідчими ГУНП в Дніпропетровській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури.

7 лютого в ході санкціонованих обшуків у приміщеннях топлес клубів у м. Кривий Ріг поліцейські вилучили грошові кошти, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, чорнові записи та інші речові докази, що підтверджують злочинну діяльність.

Також, у ході проведення обшуків встановлені працівниці топлес клубів. Жінки віком від 18 до 30 років за грошову винагороду у сумі 600 гривень за годину надавали послуги сексуального характеру клієнтам розважальних закладів. Третину грошей вони залишали собі, а інші кошти віддавали адміністраторам топлес клубів.

Відносно жінок складені адміністративні протоколи за ч.1 ст.181-1 КУпАП (зайняття проституцією).

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо відкриття двох кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.



Gorod.dp.ua на Facebook.


дурак  (12.02.20 12:05): Да запйдите на любой сайт в поиске проститутки и поедьте к ней после звонка
так за 5 часов можно город вычистить
ну а потом за легализацию говорить, екогда зачешется
Відповісти | З цитатою
Не дают  (11.02.20 18:51): Нам нужна легализация проституции! Відповісти | З цитатою
Ірина  (11.02.20 17:55): так скоро дійдемо до того, що простіше буде працювати на дому. Але ж влада говорила про те, що проституцію будуть легалізовувати. Відповісти | З цитатою
ВИКИ  (11.02.20 17:28): Это как? на диване тра...тся,а рядом за столиком"знакомятся" Відповісти | З цитатою
антисепар  (11.02.20 16:32): это ж сколько нужно трахаться, чтоб на 1 000 000 грн в месяц натрахивать по 600 грн/час?! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
За легализацию  (11.02.20 16:31): Менту не дали бесплатно! Вот и отомстил! Відповісти | З цитатою
?  (11.02.20 16:18): Не заплатили ежемесячный платеж? Таких мест десятки, они открыто работают, а пришли только сюда Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті