Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі комунальники продовжують відновлювати зовнішнє освітлення та розчищати внутрішньоквартальні дороги після негоди

|«« «« »» »»|

Уночі проти 7 лютого у Дніпрі знову був сильний снігопад. Комунальники задіяли 72 одиниці спецтехніки, з яких: 64 – посипальна, 21 – снігоприбиральна, 7 – навантажувачі.

Наразі основні вулиці та магістралі розчищені та оброблені протиожеледними матеріалами. Для цього сьогодні вночі було використано 1882 тонни піщано-соляної суміші.

З третьої години ночі комунальні служби міста розчищають тротуари, пішохідні переходи, під’їзди до лікарень, а також внутрішньоквартальні дороги на житлових масивах. Для виконання цих робіт задіяно 16 одиниць малої техніки та використано 345 тонн піщано-соляної суміші.

Станом на 14:00 сьомого лютого, за дві доби на гарячу лінію міської ради надійшло 245 заявок про повалені через негоду дерева. Зараз по всьому місту працює 10 бригад КП «Зеленбуд», які вже виконали 40 % заявок.

Комунальне підприємство «Міськсвітло» продовжує працювати над відновленням зовнішнього освітлення у Дніпрі. До мерії надійшло 150 заявок про його відсутність, близько половини звернень уже оброблено. Також у місті відновлено 10 електроопор.

Комунальні служби міста запевняють: працюватимуть до повної ліквідації наслідків негоди.

Gorod.dp.ua на Facebook.


vasia  (10.02.20 20:24): Покажите, где расчищают. В меня сегодня едва не угодила сосулька. Жилсервис-2 - с в о л о ч и. Відповісти | З цитатою
Антон  (10.02.20 12:14): тротуары не расчищены, пр. Поля, пр Пушкина, пр. Нигояна, пр Мазепы, что уж говорить про внутриквартальные дороги.
на выходных не видел чтобы коммунальщики удосужились хотя бы посыпать!
Відповісти | З цитатою
88  (09.02.20 21:11): Внутриквартальные дороги расчищены аж плакать хочется, пока до хлебного киоска 50 метров дошли , чуть не убились, и так везде. Відповісти | З цитатою
Яврей Митя  (09.02.20 20:24): Вот в такой одежде, как на 5 фото, нужно пешеходам переходить дорогу. Ну или в крайнем случае надеть жилет. Відповісти | З цитатою
Выкусь  (08.02.20 12:47): Как-то странно выходит. По всему городу уже больше года благоустрий проводит "санитарные" обрезки "больных и аварийных" деревьев. Только вот когда случаются снегопады, или сильные ветра - в городе фиксируют много (сейчас -245 ) поваленных деревьев. Видно, что поваленные деревья достаточно старые, поэтому вероятно что больные. Поэтому назревает вопрос - может санитарная обрезка вовсе - не санитарная, а коммерческая? В рамках которой спиливают именно здоровые деревья? Відповісти | З цитатою
36,6  (07.02.20 19:55): 11 и 13 фото - идентичные ))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті