Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина зберігла 200 млн грн на проєктування нового аеропорту

Дніпропетровщина зберігла 200 млн грн на проєктування нового аеропорту

Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок використання держкоштів для проєктування аеродрому Міжнародного аеропорту на Дніпропетровщині.

Цим документом Уряд зберіг на наступний рік 200 млн грн, виділених у 2019-му на зведення аеропорту в Солоному. Вони так і не були використані – через рішення будувати сучасне летовище на місці старого – під Дніпром. Тепер ці кошти «не згорять». Їх витратять у 2020 році на підготовку проєктної документації та проведення експертиз. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Новий аеропорт – одне з наших стратегічних завдань. Сучасна повітряна «артерія» стане потужним поштовхом для розвитку економіки та туризму в регіоні. Завдяки Постанові Кабміну №1010 від 4 грудня 2019 року маємо для проєктування 200 млн грн», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Ці кошти підуть на створення проєкту нової злітно-посадкової смуги та детального плану території аеропорту. А ще – проведення екологічної та геодезичної експертиз.

Держбюджетом на 2020-й передбачено виділення ще 1 млрд грн на будівництво нового аеродрому міжнародного аеропорту на Дніпропетровщині.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гарий  (17.12.19 12:36): Окончание моего предъидущего комментария 17.12.19 12:27 :

Я с женой престарелые инвалиды на ПМЖ в Нюрнберге и помогаем его семье только тем, что не висим у них на шее :).

Спасибо современной Германии и Европейскому Союзу!
Відповісти | З цитатою
Гарий  (17.12.19 12:27): Смотрю я на эти цифры 200 млн. гривен ≈ $8 млн. и оторопь берёт: лет 45 назад я был руководитель конструкторской бригады и наш ГОДОВОЙ план (5-8 чел., когда как) не превышал 150 тыс. рублей.
Я лично имел "чистыми на руки" с учётом всевозможных доходов (премий за новую технику, гонораров за изобретения или статью в техн. журнале) ≈ 200 р/мес.
У других сотрудников было ещё меньше.

Когда родился сын и жена была в декрете, мы едва-едва сводили концы с концами, правда, благодаря творческой изворотливости моей жены и помощи её родителей (свтлая им память!) мы никогда не были голодными.

Не дождавшись окончания декретного отпуска, жена вынуждена была выйти на работу, ПОЗАРЕЗ НУЖНЫ БЫЛИ ДЕНЬГИ, а сына "пасли" сначала приходящая добросовестливейшая старушка-няня, затем дед с бабой, потом ясли-садик.

Сейчас мой сын "сисадмин", дано уже сам отец нашей очаровательной "манюни", обвешан с головы до ног айфонами, смартфонами, ноутбуками, компьютерами и пр. гаджетами.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
wiridoviks  (17.12.19 00:10): Почему не в Соленом, на который уже были потрачены деньги на проект и экспертизы? Кому-то надо получить бесплатно, а кому-то распилить. Противно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Док  (16.12.19 21:38): 200 миллионов гривен на подготовку и проектирование :))

8 миллионов долларов на подготовку и проектирование !!
Відповісти | З цитатою
это победа  (16.12.19 19:49): пару лет будут проектировать и выбирать чей проект лучше, потом пару лет каждый год "янелох" будет приезжать и грозным лицом требовать чтобы за день аэропорт с нуля построили а тут бац и срок клоуна окончится а аэропорта нет, вопрос что за этот срок оно такого наворотит что снова не до аэропорта будет) слава 73% Відповісти | З цитатою
сергей  (16.12.19 16:58): Ура! Есть надежда. Відповісти | З цитатою
Хм  (16.12.19 16:32): "200 миллионов гривен на проектирование нового аэропорта"...
Да я за 2 ляма нарисую.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті