Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень у Дніпропетровській області на застуду та грип захворіли майже 13 тисяч людей

За тиждень у Дніпропетровській області на застуду та грип захворіли майже 13 тисяч людей

За останній тиждень з симптомами ГРВІ до лікарів області звернулося 12,7 тис людей. Цей показник нижче за епідпоріг майже на 35%. Про це повідомили у департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА.

«Традиційно із настанням осінніх холодів зростає й кількість хворих на грип та застуду. Майже 67% тих, хто занедужав за останній тиждень, – діти до 17 років, – зазначили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА. – Найвищі показники захворюваності зафіксували у містах Нікополь та Вільногірськ, а також Синельниківському, Новомосковському, Нікопольському, Дніпровському районах».

Основні скарги тих, хто звернувся до лікарів, – підвищена температура, нежить, головний біль.

«Хворих, що перебували у важкому стані, довелося госпіталізувати. Загалом за останній тиждень до лікарень області потрапили понад 380 людей. Переважна більшість із них – діти, – додали в департаменті. – Маємо нагадати мешканцям, що найкращий спосіб уберегтися від ускладнень грипу – вчасно зробити щеплення».

Вакцинуватися від грипу можуть усі бажаючі. Як правильно це зробити, підкаже сімейний лікар.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (07.11.19 11:57): данные по Днепропетровской области, а в Днепре интересно сколько % заболевших? в транспорте такое ощущение что только больные и ездят на работу и учёбу, здоровых нет. Відповісти | З цитатою
Житель  (07.11.19 06:19): А сколько человек болеет и не обращается в медучреждения!? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Обыватель  (06.11.19 19:08): С таким качеством отопления и неудивительно, батареи всю прошлую холоднючую неделю пробыли практически холодными, хотя воздуха в системе нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті