Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі меншає кількість водіїв, які порушують правила паркування

У Дніпрі меншає кількість водіїв, які порушують правила паркування

Відтоді як у Дніпрі запрацювала інспекція з питань контролю за паркуванням (з березня нинішнього року), кількість водіїв, які порушують відповідні правила, зменшилася.

Про це під час прямої телефонної лінії 25 вересня повідомив начальник міської інспекції Володимир Бацун.

За його словами, поменшало фактів паркування машин на пішохідних переходах або на зупинках громадського транспорту. Водії вже добре знають, що працює інспекція, яка перевіряє порушення.

«Але водночас інспектори продовжують фіксувати випадки неправильного паркування машин чи не оплату цієї послуги. З березня нинішнього року виписано 35 тис. відповідних штрафів. До міського бюджету вже надійшло близько 4,5 млн грн за неправильне паркування машин», – розповів начальник інспекції з питань контролю за паркуванням Володимир Бацун.

Під час прямої телефонної лінії посадовець також додав:

«Триває робота з евакуації тих машин, які злісно порушують правила дорожнього руху. Так, на сьогодні вже евакуйовано 995 автомобілів. Нині інспекція має шість евакуаторів. До грудня повинні надійти ще дві такі машини».

Зі свого боку директор КП «Міськавтопарк» Дмитро Омельченко вкотре нагадав водіям, що на платних парковках оплата послуги відбувається виключно через паркомати (вони приймають як готівку, так і банківські картки) або за допомогою мобільних додатків UNIP та «Приват24».

«Припаркувавшись, водій має 10 хвилин на оплату. Якщо за цей час цього не відбувається, а інспектори це відстежують за допомогою спеціальної програми, тоді накладається відповідний штраф», – підкреслив Дмитро Омельченко.

На сьогодні у Дніпрі тариф за паркування становить 15, 10 та 7 грн залежно від зональності: чим ближче до центру міста, тим дорожче.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


как вам такое  (03.10.19 08:58): Парковочная инфраструктура поддерживается за счёт городского бюджета (т.е. за налоги даже и тех, у кого и нет машин), а компании-монополисту ТОВ Паркт Сервис Группе остается только получать чистую прибыль.
Подпешите петицию против на сайте президента: https://petition.president.gov.ua/petition/72728
Відповісти | З цитатою
ДБРК  (26.09.19 17:13): Ага щаз . Відповісти | З цитатою
парковщик  (26.09.19 16:01): Дорогие Днепровцы, снимайте гос номера с Ваших авто и будет Вам счастье, не надо платить ни за что. Штраф не выпишут, забрать эвакуатором не смогут так как нет нарушения ПДД, спросите у любого патрульного полицейского. Только есть нюанс, некоторым людям будет стыдно приехав в центр снимать свой номер, а потом обратно ставить. Ставьте на магнитах. Відповісти | З цитатою
сабаковpid  (26.09.19 08:02): Люди, зачем вы платите эти штрафы?! Любой суд отменяет эти постановления как "два пальца об асфальт", потому что они не законные! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Юрий  (26.09.19 01:18): Вымогательство обыкновенное. Відповісти | З цитатою
Злюка  (25.09.19 23:01): Имеют весь город, какие-то чуваки, рубят бабло себе в офшоры, понабирали в инспекторы барыжняк, который на зп из госбюджета, ответственности за сохранность авто на парковке ноль, только штрафы рубят. Это схема такая: берём в аренду у города по 300 грн. с места, деньги за абонементы и оплаты парковки в карман, а штрафами "накормить" бюджет. Сделайте парковку по 3-5 грн. но оплата сразу в бюджет, все побегут. Но как же, эти морды останутся "голодные". Гонать борю и иже с ними!!! Самый грязный, разваленный, но самый дорогой город Украины. Відповісти | З цитатою
Водитель 40  (25.09.19 21:47): Организованы парковки в наглую. Просто провели синего цвета линии по ямам, по колдобинам. Посмотрите на Артема, деятели по сбору денег. Там наглядно.
Может прокуратура займется этими делягами?
Им с Лысенко на пару по этапу пора.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Прокуратор  (25.09.19 21:34): Не парься, Бацуном уже занимаются, дали добро,на днях буде висунута пидозра... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
артем  (25.09.19 18:58): Когда прокуратура обратит внимания на этих двух дельцов, ждут подобие Лысенко, командировка- отпуск и с концами, с какой радости инспекторы Горавтопарка работают от горадминистрации на средства налогоплательщиков, с таким рвением выписывают штрафы за неуплаченные машины на парковках в интересы какой то офшорной компании Парк Сервис Групп, с какой радости? А может там есть (100%) заинтересованность их лично и руководства города? или прокуратура у нас как собачка, реагирует только на команды фас, сами не видим Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті