Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі з магазину конфіскували алкоголь і сигарети, що продавалися без ліцензії

У Дніпрі з магазину конфіскували алкоголь і сигарети, що продавалися без ліцензії

Завдяки вжитим заходам було вилучено 137 пляшок горілки, 315 пляшок пива, 44 пляшки коньяку та 83 пляшки вина різних марок. Також вилучено 331 пачку цигарок.

Причиною для перевірки документів у власника закладу стало звернення місцевих мешканців, що в одному з магазинів у Чечелівському районі продають алкоголь на розлив. 4 вересня співробітники Управління превентивної діяльності ГУНП спільно з патрульними поліцейськими та дільничними Чечелівського ВП виявили в одному з магазинів факт реалізації алкоголю та тютюнової продукції без відповідних документів.

За даним фактом складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Санкція статті передбачає накладення штрафу від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (05.09.19 18:07): Эй, админы, каких РУБЛЕЙ??? Вы чего там курите??? Какие статьи вы размещаете, деб...илы??? Відповісти | З цитатою
Аня  (05.09.19 17:40): Магазин "наш е пиво" продают после 22ч. Відповісти | З цитатою
иван  (05.09.19 15:51): На Титова справа от просп. Поля между шаурмой и цветоч.магазином - Градус магазин продает алкоголь после 22.00 и всю ночь за тройную плату --- ауууу менти-власти!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гость  (05.09.19 15:25): "Санкция статьи предусматривает наложение штрафа от двухсот до шестисот тысяч рублей с конфискацией предметов торговли и выручки, полученной от продажи предметов торговли." - откуда скопировали "рубли", журналюхи? это хоть в какой стране произошло? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті