Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мер Дніпра Борис Філатов зустрівся з тимчасово повіреною у справах США Крістіною Квін

Мер Дніпра Борис Філатов зустрівся з тимчасово повіреною у справах США Крістіною Квін

13 червня міський голова Дніпра Борис Філатов зустрівся з тимчасово повіреною у справах США Крістіною Квін. Дніпро став першим українським містом, яке дипломатична представниця відвідала після призначення на посаду.

Під час розмови пані Квін наголосила на важливості вільних і чесних виборів до Верховної Ради, що відображають волю українського народу. Зі свого боку, Борис Філатов запевнив тимчасово повірену у справах США у сприянні прозорості процесу.

Також очільник міста висловив вдячність американському народу за підтримку суверенітету України. Зокрема йшлося про сприяння з боку міжнародної організації TAPS International LLC, яка допомагає родинам загиблих військових. Як відомо, їхній український офіс розташований саме в Дніпрі.

Також під час спілкування з тимчасово повіреною у справах США Борис Філатов подякував американській українській діаспорі за гуманітарний вантаж із медичним обладнанням для лікарень Дніпра.

Крім цього, мер Дніпра подякував пані Квін за допомогу у створенні першої в Україні Бібліотеки української діаспори імені Джона Маккейна.

Фонд цієї книгозбірні – це колекція книг, журналів українців у Сполучених Штатах Америки про Україну, її історію, громадських, політичних діячів, які видавалися протягом ХХ ст. у США та європейських країнах. Унікальна бібліотека запрацює вже восени – до Дня міста. Тож Борис Філатов запросив Крістіну Квін відвідати відкриття книгозбірні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


израилю смерть  (14.06.19 10:22): очистить земли для Палестины. ХАМАС рулит Відповісти | З цитатою
америке смерть  (14.06.19 10:19): начнем. Трямпа убить Відповісти | З цитатою
умляут  (14.06.19 10:09): о, батрачка из-за океана приехала, наставлять местных феодалов и говорить как эти феодалы ОБЯЗАНЫ служить центральному правительству, как организовать х о л о п о в и отобрать у них все лишнее Відповісти | З цитатою
111  (14.06.19 08:34): ты лучше встречайся с мышей и набей ему морду за очередное повышение цены на проезд Відповісти | З цитатою
пані Кристина висловила  (14.06.19 06:49): Голові міськради ПОДИВ - чому ГОЛОВУ МІСЬКРАДИ його марамої називають "мер" та ще й ляпають язиком країни окупанта-фєдєрастії...
пс. а "мер" це що МЕРін обрізаний?
ппс .. Філатов піджаки такі як у тебе вже не носять... обріж!! та й комірець стирчить..
Відповісти | З цитатою
Стоик  (13.06.19 20:32): Борис Альбертович! Все это конечно хорошо и перспективно. Вопрос на засыпку! Приближается юбилейный праздник, День города! Первый и значимый памятник Основанию Нашего города! Памятник находится в разрушительном и после вандальном состоянии! Нуждается в реконструкции! Что будем делать с этим недостатком!? Национальный памятник истории, "Екатерининская миля", на сегодняшний день, находится в плачевном состоянии и требует должного внимания. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті