Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині в Солонянському районі капітально відремонтували дорогу Багате-Малозахарине

На Дніпропетровщині в Солонянському районі капітально відремонтували дорогу Багате-Малозахарине

Дніпропетровська облдержадміністрація капітально відремонтувала дорогу Багате-Малозахарине в Солонянському районі. Там уклали понад 8 км нового асфальту і нанесли розмітку.

Такі роботи – вперше за понад 20 років. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Якісні, комфортні, безпечні. Такими мають бути дороги Дніпропетровщини. За чотири роки капітально відремонтували понад 500 автошляхів області. На кожну – п’ятирічна гарантія від підрядника. Недоліки вони виправлятимуть власним коштом, – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – У 2018-му на баланс обладміністрації перейшли дороги між населеними пунктами. Відразу взялися за їх оновлення».
Вже завершились роботи в Солонянському районі. Там уклали асфальт і нанесли розмітку між селами Багате-Малозахарине.
«Ця дорога об’єднує три населених пункти – Малозахарине, Багате і Сонячне. Тут курсують два шкільних і один рейсовий автобус. Покриття було у жахливому стані – це навіть дорогою складно назвати», – розповів староста Широчанського старостинського округу Солонянської об’єднаної територіальної громади Володимир Оберемок.
Новою дорогою місцеві не натішаться.
«Дорога була дуже поганою. Яма на ямі, жах просто. А зараз – одне задоволення. Я їжджу тут на скутері – і це кайф», – сказала мешканка села Малозахарине Світлана Дирда.
«Дорогу гарну зробили. Були такі катакомби, що автомобілісти колеса ламали. А зараз зовсім інша справа», – зазначив мешканець села Малозахарине Петро Кожушко.
«Раніше дороги вважай не було! А зараз їдеш і насолоджуєшся. Відмінно просто», – розповів місцевий мешканець Сергій Симоненко.
Такі роботи – вперше за десятки років.






Gorod.dp.ua на Facebook.


хе-хе  (07.05.19 12:47): та везде дороги - Ж, а не только в Сурско-Михайловке. У кого депутаты проворнее (кто выбивает ремонты), тому и делают. Відповісти | З цитатою
Александр  (07.05.19 12:14): Похоже Сурско-Михайловка вообще для Солонянского района не существует.
Кривой Рог на днях просил снять блокаду, Сурско-Михайловке тоже пора.
Відповісти | З цитатою
Земляк  (07.05.19 12:04): Ездил к своим в Солнечное (Ликнэп) на поминальный день. Это прелесть , а не езда. Днепр-Запорожье , Мало-Захарино- Солнечное дорога шикарная... Вот еще на Никополь сделают и будет просто сказка!!! Буду эти 74 км проезжать за тьфу. Сейчас 1час 15 занимает с городом. Правильным путем идете товарищи! Спасибо! Відповісти | З цитатою
Андрей  (07.05.19 11:05): А когда будет сделана догорога от Сурского до Сурско-Михайловки , там тожде ездят школьные автобусы и маршрутки?, Эта дорога 30 лет не видела капитального ремомонта Відповісти | З цитатою
5001  (07.05.19 10:16): А в Петриковском районе какой трэш, ездил в Кулеши и дальше в сторону самой Петриковки, там народ уже по полям объезды накатал, позорище. Відповісти | З цитатою
888  (07.05.19 09:49): На криворожской трассе каждый день аварии из-за разбитой дороги, в то же время в каком-то месте делают капитальный ремонт путей по которым проезжает 5 авто в день. Понятно, что разные бюджеты и т.д., но для непосвященного человека это выглядит как издевательство. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті