Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мешканці Дніпропетровщини стали менше хворіти на грип та застуду

Мешканці Дніпропетровщини стали менше хворіти на грип та застуду

За останній тиждень на грип та застуду занедужали близько 11,5 тисячі мешканців Дніпропетровщини. Цей показник майже вдвічі нижчий епідеміологічного порогу, сповістили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації.

«У порівнянні з позаминулим тижнем захворюваність на грип знизилась на 11,5%. Менше хворіти стали як дорослі, так і діти», – розповіла завідувач відділення Дніпропетровського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України Олена Кузьменко.

Із початку року на грип та застуду занедужали понад 188 тис жителів області. Летальних випадків не фіксували.

Найдієвіший захист від грипу – вакцинація. Перш за все щеплення рекомендують робити дітям, людям поважного віку, вагітним, лікарям, вчителям та військовим.

Щоб не підхопити вірус, варто уникати людних місць, не контактувати з хворими, провітрювати приміщення, одягатися за погодою, частіше мити руки й правильно харчуватися.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті