Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі демонтували одразу два незаконних пункти прийому металобрухту та вторсировини

|«« «« »» »»|

За дорученням мера Бориса Філатова у Дніпрі знову взялися за ліквідацію пунктів прийому металобрухту.

26 березня у місті демонтували одразу два незаконно встановлених металевих гаражі, у яких приймали та зберігали брухт, склотару й картонно-паперові вироби. Споруди розташовувалися на вулиці Титова, у районі будинку 12А.
«Демонтаж цих гаражів здійснюється на підставі рішення виконкому № 305 від 19 березня 2019 року. У власника цих споруд немає документів на їхнє розташування на міській території, а також документів на право здійснення підприємницької діяльності. Крім того, щодо цього місця надходили скарги мешканців сусідніх будинків стосовно порушення громадського порядку», – розповів заступник начальника відділу технічного забезпечення та відновлення благоустрою КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Дніпровської міської ради Роман Глушко.
Він також додав, що власника неодноразово попереджали про необхідність прибрати споруди. Крім цього, йому було надано приписи та час для того, щоб самостійно демонтувати гаражі. Однак рекомендації виконані не були.

Нагадаємо, у кінці 2018 року – на початку 2019-го у Дніпрі було демонтовано понад 170 незаконних пунктів прийому металобрухту. Робота у цьому напрямі ведеться. Це частина програми з боротьби із розкраданням комунального майна у місті.

Інформацію про незаконну діяльність пунктів прийому металобрухту можна залишити у групі в соцмережі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


мила  (27.03.19 11:36): Все єто радостно ноя имею сдать немного металлолома и хочу знать где есть законные пункты приема, укажите адреса что трудно это сделать?, а то борются они и дышат носом. Відповісти | З цитатою
Лола  (26.03.19 18:12): В холле общежития по адресу Казака Мамая 30 работает прийомка металалома и что самое страшное картона и пластика.Аварийный выход перекрыт,легко воспламеняющимися материалами забит весь холл на 1 этаже жилого 5 ти этажного общежития.Жизнь жильцов в опасности.А КП Благоустрий отписывается что проверки проведены,нарушений нет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Йося Гадский  (26.03.19 15:59): Вот это я понимаю, взялись так взялись. Целых два пункта "ликвидировали"! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті