Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться восьмий фестиваль «Яскрава арена Дніпра»

У Дніпрі відбудеться восьмий фестиваль «Яскрава арена Дніпра»

З 14 до 16 грудня у Дніпровському державному цирку відбудеться VІІІ Міжнародний фестиваль дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпра».

Вже третій рік поспіль він проходить у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».
«Напередодні Дня святого Миколая фестиваль «Яскрава арена Дніпра» відкриває плеяду святкових різдвяних та новорічних заходів у місті. Цей фестиваль для Дніпра став традиційним. На нього з нетерпінням чекають учасники, глядачі. Виступи конкурсантів завжди яскраві й вражаючі. Отож запрошуємо всіх найближчими вихідними до Дніпровського цирку на фестиваль», – сказав під час прес-конференції 10 грудня заступник міського голови Олександр Шикуленко.
Особливістю цьогорічного фестивалю буде перше в Україні вечірнє шоу «Ніч у цирку». Розпочнеться воно 14 грудня, о 20:00.
«Не розкриватимемо всіх подробиць цього заходу, але точно можемо заявити, що це буде шоу нового формату, яке назавжди зламає стереотипні уявлення про циркове мистецтво, поєднавши приголомшливі трюки молодих артистів та спецефекти», – розповів генеральний директор та художній керівник Дніпровського державного цирку Віктор Шабатько.
За словами директора фестивалю Ольги Обласової, цього року оргкомітет отримав рекордну кількість заявок на участь у конкурсі – понад 500. У результаті попереднього відбору визначили 350 майстрів циркового мистецтва з України, а також Фінляндії та Угорщини, які змагатимуться у різних вікових категоріях від 6 до 22 років. На конкурсному фестивалі будуть представлені різні жанри циркового мистецтва: повітряна та партерна гімнастика, жонглювання, еквілібр, каучук, акробатика, клоунада тощо. «
Вдячні міській владі Дніпра за всебічну підтримку у проведенні фестивалю. Він став сходинкою у професійній кар’єрі для багатьох діячів циркового мистецтва. Це є цінним. Із кожним роком професійна майстерність дітей, юнаків та дівчат зростає. Вони разом з викладачами ретельно готуються до дніпровського фестивалю. Запрошуємо всіх охочих на свято дитячої творчості, щоб переконатися, яких результатів можна досягти на цирковій арені у дуже юному віці», – додала директор фестивалю.
Виступи конкурсантів проходитимуть 14 і 15 грудня на арені Дніпровського цирку. 16 грудня, о 12:00 та 16:00, відбудеться оголошення переможців та гала-концерт.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті