Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Студенти ДДУВС поділилися промінцями добра

Студенти ДДУВС поділилися промінцями добра
С

ьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ гучно та енергійно відлунав флешмоб «Подаруй добро», приурочений до Дня працівника соціальної сфери.

До акції долучилися студенти факультету соціально-психологічної освіти та управління, а також юридичного факультету.

Молодь Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ не залишилася осторонь флешмобу. Студенти разом із вихованцями неповної середньої загальноосвітньої школи-інтернату №2 намалювали сонце біля центрального входу до навчального закладу.

Крім цього, учасники акції запустили в небо повітряні кульки як символ мрій, що збуваються, як тільки знаходять свій шлях до небес.

Упродовж флешмобу свої запальні виступи дарувала глядачам і студія творчого руху «eSTeD». Після проведення акції дітлахів пригостили солодощами.

Як зазначають ініціатори благодійної акції, ідея заходу – показати значущість професійної діяльності соціального працівника, адже вони огортають тих, хто потребує допомоги та піклування.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті