Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як без шкоди для організму призвичаїтися до зимового часу: поради лікарів

Як без шкоди для організму призвичаїтися до зимового часу: поради лікарів

У ніч з 27 на 28 жовтня Україна перейде на зимовий час. О четвертій ранку стрілки годинника слід перевести на годину назад.

Як звикнути до нового режиму без погіршення самопочуття, порадили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Перехід на зимовий час дається легше, ніж на літній, адже матимемо зайву годину сну. Проте різка зміна режиму все одно може призвести до погіршення самопочуття. Найбільш вразливі – діти та літні люди. А ще ті, хто має хронічні захворювання», - зазначили в департаменті охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації.

За кілька днів до переводу годинника лікарі радять запровадити правило: щодня лягати спати на 15 хвилин раніше, ніж зазвичай. Аби перейти на новий режим було легше, слід дотримуватися правильного раціону харчування, не перевантажувати організм та більше відпочивати, важкі справи робити у першій половині дня, більше гуляти на свіжому повітрі. Допоможуть і теплі ванни, трав'яні чаї та позитивний настрій.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Карабас Барабас  (25.10.18 13:27): В нормальных странах это уже давно отменили! Відповісти | З цитатою
727  (25.10.18 12:54): а какой вред от перехода на наше биологическое время?вред от перехода на летнее время. толку от этого-ну практически УЖЕ никакого. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті