Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть інспектора митниці

На Дніпропетровщині судитимуть інспектора митниці

На Дніпропетровщині судитимуть інспектора митниці, який через недбалість спричинив державі збитки у сумі понад 3 млн грн.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно головного державного інспектора одного з відділів управління адміністрування митних платежів Дніпропетровської митниці Державної фіскальної служби за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

Так, у листопаді 2017 року інспектор митниці, недбало ставлячись до своїх службових обов’язків, невірно здійснив контроль правильності класифікації товарів, поданих до митного оформлення, чим спричинив державі в особі Дніпропетровської митниці ДФС майнову шкоду на загальну суму понад 3 млн грн.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Довідка:
Санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Марсианин  (09.10.18 08:51): Удивительное рядом. Таможенник Петров, просто закрыв глаза, заработал
25 тысяч долларов...
Відповісти | З цитатою
пора  (09.10.18 08:41): в таких новостях писать номер судового дела, чтобы далее можно было отслеживать ход событий по нему. Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (08.10.18 18:34): "Небрежно..., неправильно..." Сколько заплатили за это? И сколько таких "небрежных" инспекторов еще надо судить? Відповісти | З цитатою
Бывалый  (08.10.18 17:09): Нечего токие драконовские налоги делать. 20% НДС + пошлина от 5 до 30%. Все предприятия возят полукантробасом. Если оплатить все эти налоги нашим крахоборам, то конечный покупатель, то есть мы - граждане, просто афигеем от и так высоких цен. Відповісти | З цитатою
Микки  (08.10.18 16:34): Да ни хрена ему не будет. Откупится. Ещё и в *** поцелуют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті