Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі всеукраїнська спартакіада зібрала близько 200 АТОвців, їхніх рідних та волонтерів

|«« «« »» »»|

Дніпро приймало Всеукраїнську спартакіаду серед АТОвців, їхніх рідних та волонтерів. Першість зібрала близько 200 учасників. Вони змагалися у бадмінтоні, бігу, плаванні, тенісі та стрільбі.

«Проводимо вже третю спартакіаду для АТОвців, їхніх рідних та волонтерів. Щороку вона збирає все більше учасників. Активно підтягуються учасники із районів області – цього разу приїхали з Марганця, Тернівки, Нікополя, Кривого Рогу, Покрова, - розповіла начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка. – Учасники приїжджають не за нагородами, а щоб показати себе та поспілкуватися».
Спартакіада-2018 зібрала близько 200 учасників. Першість відкрили змагання із бадмінтону. Бажаючих помірятися силами у цьому виді спорту було чимало. За словами учасників, бадмінтон – то і фізична, і психологічна реабілітація.
«Спорт завжди відновлює після поранень, і після моральних потрясінь. Мені після поранення допомагає бадмінтон. Саме цей вид спорту обрав для участі в спартакіаді, - розповів АТОвець Анатолій Ліпський. – Медалі – не головне. Той, хто взяв участь, вже переможець».
Ще один вид спорту, у якому учасники могли проявити себе, - настільний теніс.
«У спартакіаді беру участь вперше. Приїхали із Вільногірська невеличкою командою – шість дорослих та одна дитина. Будемо бігати, плавати, стріляти та грати у бадмінтон. Хоч нас мало, але ми в тільняшках. Тож думаю, виступимо непогано» - поділилася дружино АТОвця Ірина Удовікова.
Кульова стрільба – один із найулюбленіших видів спорту у бійців. Влучити у мішень пробували й діти.
«Прийшов підтримати учасників АТО з родинами, які приїхали із Тернівки. У 2017-му теж боровся за перемогу у такій спартакіаді. Готувався показати свої сили в бігу і цьогоріч, але буквально місяць тому травмував ногу. Дуже шкодую, але вже сподіваюся приєднатися до спартакіади-2019», - розповів АТОвець Степан Розказов.
Загалом учасники змагань виборювали перемогу в п’яти видах спорту - бадмінтоні, бігу, плаванні, тенісі та стрільбі. Переможці спартакіади отримали медалі. Проте головне для них в таких зустрічах – не нагороди, а можливість провести час разом.

Дніпропетровська ОДА готує нові змагання для АТОвців та волонтерів. У жовтні планують запросити їх зіграти в більярд.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті